Apparaten en accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1401.1 mg
Eiwitten
53.3 g
Calorieën
1950 kJ /
466.1 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
28.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
30min
Lamscurry
1u.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen